Kako sudjelovati?

  1. Prema rasporedu*, djeca do 12 godina crtat će svoju igračku iz snova u robnoj kući IKEA. Kako bi igračka bila baš onakvom kakvom je zamišljaju, djeca će se moći poslužiti olovkama, bojicama i flomasterima. Svoj crtež mogu napraviti i kod kuće te ga donijeti u igraonicu Småland.

  2. Roditelje, bake, djedove i ostale skrbnike molimo da ispune obrazac za prijavu, svojim potpisom prihvate uvjete sudjelovanja i nama ga predaju zajedno s crtežom.

  3. Svi će crteži biti objavljeni na lokalnoj internetskoj stranici. Zbog Zakona o zaštiti osobnih podataka, crteži će sadržavati samo ime natjecatelja/ica. IKEA FAMILY članovi bit će obaviješteni o početku online glasovanja putem e-pošte. Svaki će član moći glasovati samo jednom.

  4. U svakoj će zemlji 50 crteža s najviše glasova ući u finale. Lokalni će IKEA žiri od njih odabrati 20 najboljih.

  5. Najboljih 20 crteža iz svake zemlje poslat će se u Švedsku, gdje će posebni IKEA žiri do prve polovice siječnja odabrati i objaviti 5 međunarodnih pobjednika čiji će crteži biti pretvoreni u plišane igračke. One će se u ograničenim količinama početi prodavati u jesen 2018. u robnim kućama IKEA diljem svijeta.

Uvjeti sudjelovanja

RASPORED

Crtanje u IKEA restoranu

11. i 12. studeni
18. i 19. studeni
10 - 14h
10 - 14h

Crtanje i predaja gotovih crteža u Småland igraonici (11. - 19. studeni)

ponedjeljak - subota
nedjelja
10 - 21h
10 - 18h
Postani IKEA FAMILY član